TJÄNSTER

protoyptjprotoyptj
protoyptj

Prototyptillverkning.


​​​​​​​Vid prototyptillverkning är oftast leveranstiden en avgörande fråga. Vi har korta ledtider. Merparten av vår prototyptillverkning består av detaljer till fordonsindustri.

​​​​​​​
konstrtjkonstrtj
konstrtj

Konstruktion.


​​​​​​​Vi hjälper dig med ritdimensionering. Från idé till färdig konstruktion och färdiga bearbetningsritningar. Entresoler, plattformar, och trappor är några exempel på stålkonstruktioner. Men även detaljlösningar som låsningar, styrningar, lyftbord och motorstativ.
legotjlegotj
legotj

Legotillverkning.


​​​​​​​Vår kunniga personal framställer rationellt produkter med hög kvalitet. Vi har utrustning för robotsvetsning, laserskärning, bockning, maskinbearbetning Vi har även möjlighet att lagerhålla färdiga produkter.

Maskinbearbetning.


​​​​​​​Vi utför även maskinbearbetning i CNC-styrda bäddfräsar och svarvning och borrning i traditionella maskiner.

​​​​​​​
svetsTJsvetsTJ
svetsTJ

Svetsning & Stålkonstruktioner.


Vi har stora ytor och maskiner för att effektivt tillverka stålkonstruktioner av hög kvalitet. Vi svetsar i kolstål, rostfritt stål och aluminium.Vår svetsutrustning består av svetsrobotar och traditionell svetsning med TIG, MIG, MAG och MMA.

​​​​​​​För allmän plåtbearbetning har vi NC-styrd revolverstans, kantpressar, gradsax, gas-skärmaskin mm. Se maskinförteckning.
montagTJmontagTJ
montagTJ

Montage.


​​​​​​​I vår montering sätter vi ihop detaljer enligt kundernas önskemål. Vi kan leverera färdiga och kompletta enheter. Vi kan även montera konstruktioner på plats efter kundernas önskemål på entreprenad.


​​​​​​​
reparTJreparTJ
reparTJ

Reparation & underhåll.Att reparera maskiner och anläggningar är en del av vår verksamhet. Vi har kvalificerade maskinreparatörer och svetsare som kan rycka ut på kort varsel. Vi hjälper även företag som exempelvis Vattenfall med förebyggande underhåll.
projektTJprojektTJ
projektTJ

Projekt.


Vår långa erfarenhet i branchen har givit oss en gedigen och bred kunskapsbas för att tillsammans med Er diskutera fram väl genomarbetade projektlösningar.  Vi har en liten adminstrativ organisation vilket betyder snabba beslutsvägar för er som kund.​​​​​​​
​​​​​​​