Peter Andreasson, VD, ser ljust på framtiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Andreasson tog över verksamheten 2009. Inget konstigt val eftersom han mer eller mindre är uppväxt i lokalerna på Vänersborgs Svets och Mekaniska Verkstad. Företaget etablerades 1972 och har en verkstadsyta på 3200 m2.

 - Vi har förenklat och effektiviserat och gjort oss snabba på att ställa om produktionen. Jag tror på att vi skall vara öppna mot infall och idéer därför att det finns en glädje i att utmana sig själv och lyckas med uppgiften, berättar Peter Andreasson. Företaget har idag mellan 20-25 anställda. Större än så anser Peter Andreasson inte att företaget bör vara.

- Jag är lite av ett kontrollfreak och för att kunna växa mer skulle vi nog behöva en till av mig, konstaterar Peter som står för all planering och överblick och fortsätter:

- Personalen är det viktigaste vi har i företaget. Visst måste maskinerna finnas. Men det är maskinoperatören, svetsaren och plåtmekanikern som med sin skicklighet gör skillnad. Vi har en bra och mångsidig maskinpark. Men vi har framför allt personal med kompetens och erfarenhet i maskinbearbetning och stålkonstruktioner.

Projektledaren Torbjörn Hansson med sitt team har bland annat specialiserat sig på småjobb. De är snabba och kompetenta, jobbar både i verkstan och ute på fältet.Vi debiterar fasta timarvoden när det gäller service och underhåll vid de tillfällen vår personal är inhyrda hos kunder. Vi har ofta ett team hos Vattenfall i Trollhättan för att serva deras turbiner och slussportar.

 

Vänersborgs Svets och Mekaniska Verkstad arbetar alltid framåt med att ständigt vidareutveckla sin tekniska kompetens. Detta för att företaget ska kunna möta framtidens behov på marknaden.

Variationen av våra uppgifter är krävande. Men de är också stimulerande. Problemlösning är kul. Givetvis inte helt smärtfritt. Men framförallt väldigt roligt!

Välkommen att höra av dig!

 

 

                Peter Andreasson, vd, Vänersborgs Svets och Mekaniska Verkstad         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vänersborgs Svets &
Mekaniska Verkstad AB
Regementsgatan 36
46232 Vänersborg
Box 256
462 23 Vänersborg

 

Tfn: 0521-26 23 30
Fax: 0521-199 02
E-post: info@vsmv.com

 

Verkstadsindustri och stålentreprenör med tillverkning, bearbetning av komponenter, serietillverkning, detaljer eller konstruktioner inom fordonsindustri och verkstadsindustri
Stålmontage och stålkonstruktioner, reparationer för drift och underhåll inom kraft-, pappers-, fordon- och verkstadsindustri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Vänersborgs Svets & Mekaniska Verkstad AB | website by comitus.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

topemail
toptel
Om oss
They won so thoroughly that most of replica watches us dont even remember that omega replica watches there was ever a battle. Today, Japan still rolex replica produces some of the best omega replica sale watches in the world, and yet none but the most dedicated of panerai replica uk watch lovers will be able to tell you that. Are they better or worse replica watches sale that Swiss watches? That isnt a fair comparison because the two nations have very different rolex replica sale ideas about what makes a good watch. The way I see it, when you buy a Swiss watch you are rolex replica uk buying a beautiful machine.